A Justicia Könyvelő és Adótanácsadó Kft. több, mint 15 éve a kis- és középvállalkozások számára biztosít magas minőségű számviteli, ügyviteli és ügyvédi szolgáltatásokat.

Cégünk fő célja mindig is az volt, hogy a kis- és közép vállalatok számára olyan magas szintű szolgáltatásokat tegyen elérhetővé, amelyek szilárd alapot képeznek a működésükhöz. Tevékenységi körünkbe tartozik elsősorban a könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás és üzleti tanácsadás, de közreműködünk cégalapításban, cégmódosításban és székhelyszolgáltatással kapcsolatban is.

Igyekeztünk egy barátságos irodát, egy családias légkört kialakítani, ahol nemcsak mi és munkatársaink érzik jól magukat, hanem reményeink szerint az Ügyfeleink is.

Munkánkat a szakmai felkészültség, a megbízhatóság és a lelkiismeretes feladatvégzés jellemzi. Folyamatosan törekszünk Ügyfeleink megelégedésére, ezért korszerű (több információ kiszűrésére képes) programmal könyvelünk illetve bérszámfejtünk. Munkatársaink kivétel nélkül magasan kvalifikált, minimum regisztrált mérlegképes könyvelői szakképesítéssel rendelkeznek. A precíz és pontos munkavégzés mellett elsődleges feladatuk Ügyfeleink munkájának segítése és eligazítása az adótörvények szövevényes rendszerében, ezzel is támogatva a legális határokon belüli adóminimalizálást.

Reméljük, hogy hamarosan Önt és vállalkozását ügyfeleink között köszönthetjük!